lunes, 13 de abril de 2015

TALLER DE BOLS TIBETANS




TALLER:Dissapte dia  25/4/15 HORA :18H.
IMPARTEIX :DANIELA COMA
PREU: 10€, si vens amb un altra persona tens un descompte del 50% 


Des de fa segles, els lames del Tibet fabriquen i utilitzen uns bols metàl·lics especials per induir estats mentals de profund benestar, relaxació i meditació, així com per tractar determinades malalties del cos i de la ment.
Per aconseguir els efectes desitjats, els monjos del Sostre del Món els colpegen i freguen amb una baqueta de fusta semblant al clàssic morter del morter.
Manejats amb mestria i segons uns ritus antiquíssims, els bols produeixen una gamma de sons harmònics que inunden l'habitació durant un temps

Us convido la passar la tarda del dissapte 25/4/15 a les 18h. , amb bones vibracions, permetent que el so dels bols ens omplin.
Farem un taller d'Harmonització, prepararem la sessió amb alguns estiraments, cants, i a través dels bols Tibetans ens portarem sensacions desconegudes, i una nova vibració més oberta i saludable.

Dirigit a tots els que estiguin buscant aprofundir en la seva harmonia interior així com terapeutes de totes les àrees i tota persona que estigui buscant elevar i expandir la seva consciència.


TALLER:Dissapte dia  25/4/15 HORA :18H.
IMPARTEIX :DANIELA COMA
PREU: 10€, si vens amb un altra persona tens un descompte del 50%  



No hay comentarios: