jueves, 22 de octubre de 2015

FORMACIO I, II, III NIVELL REIKI

    CURSOS I, II, III NIVELL REIKI 
Usui Reiki RYOHO


Què és Reiki i per a què serveix
Reiki és tant un camí de sanació com de desenvolupament interior, que actua mitjançant la transferència d’energia universal a l’organisme a través d’imposició de mans.
Tots som pura consciència o energia i el Reiki és la tècnica que ens permet recollir aquesta energia i transmetre-la segons es necessiti, basant-se únicament en la comprensió, l’amor, la llibertat i el respecte.
En aquests cursos i a través de les iniciacions coneixeràs i desenvoluparàs la tècnica del Reiki pel teu creixement personal i els essers que t’envolten.
El camí del Reiki facilita el nostre propi desenvolupament personal i també ofereix la possibilitat d’actuar cap als altres, quan utilitzem el canal d’aquesta energia en el seu benefici.
L’objectiu de l’energia Reiki és possibilitar a tot ésser viu l’equilibri tant del cos com del medi on hi viu.
Aquest equilibri de l’energia estimula i desperta les forces internes d’auto-sanació, ens permet incrementar la creativitat, alliberar les emocions i relaxar les tensions musculars i els dolors, harmonitzant la dimensió psico-afectiva i existencial de la persona.
El Reiki també actua sobre les causes de la malaltia, augmenta el nivell energètic i proporciona vitalitat física i anímica, produint a més un estat de profunda relaxació, de calma mental i serenitat de l’esperit.
Però el més important, estimula la concentració i desenvolupa la consciència, és per això que pot sanar diferents àmbits o nivells del SER i amb això començar a recordar el que en realitat som, què és el mateix que despertar la consciència.
Preus  per nivells, inclouen material (Diploma, Manual de l'Alianza Española de Reiki, llibreta y boli, en a més el cas del 2º nivell un joc de pedres pels Xacres i en el cas del 3ª un pèndul de cuarç) :

I Nivell  : 150€    
II Nivell : 180 €  S'oferiex un joc de 7 pedres
III Nivell: 200 €  S'ofereix un pèndol de cuarç


Calendarització:

2 Opcions per cada nivell

I Nivell - Gener 

Dissabte 16 i diumenge 17 gener  de 10:00 a 14:00 h. 15:30h a 19:00 h. 

Dimecres 6, 13, 20 i 27 de 18:00 a 21:00 h.

II Nivell - Abril

Dissabte 9 i Diumenge 10 Abril   de 10:00 a 14:00 h. 15:30h a 19:00 h.
Dimecres, 6, 13, 20 i 27 d'Abril de  18:00 a 21:00 h.

III Nivell - Juliol

Dissabte 9 i Diumenge 10 de Juliol de 10:00 a 14:00 h. 15:30h a 19:00 h.

Dimecres 6, 13, 20 i 27 de Juliol de 18:00 a 21:00 h.

S’otorga Manual i Diploma de l’ “Alianza Española de Reiki”

Cursos facilitats per Olga Cajal:
Mestra instructora del sistema Usui Japonés – Associada a: Aliança Espanyola de Reiki i Associació de terapeutes Reiki de Catalunya
 Voluntària practicant a Hospital Clínic de Barcelona
Coach certificada en Coaching Existencial, Gestàltic i Tècniques de PNL per Institut Integratiu i DAS amb titulació acreditada per ICF (Federació Internacional de Coaching)
Terapeuta Naturòpata per l’Institute Heilpraktiker i especialista en Dietètica i Nutrició (Univ. Rovira i VirgiliDip.
Turisme i RP especialitzada en Comunicació Empresarial (IDEC Univ. Pompeu Fabre)



                          

No hay comentarios: