sábado, 3 de noviembre de 2012

PILATES AL EIX DEL IOGA



    PILATES

 
“En deu sessions notaràs la diferència, en vint veuràs la diferència, en trenta el teu cos haurà canviat per complet”.


   Joseph Hubertus Pilates (1880-1967), creador del métode, deia:
“En deu sessions notaràs la diferència, en vint veuràs la diferència, en trenta el teu cos haurà canviat per complet”.

Joseph Hubertus Pilates va néixer a Dusseldorf amb una salut molt fràgil. Va estudiar anatomia, física, biologia, disciplines físiques orientals i occidentals i antics sistemes d'exercici Grec i Romà. Va idear un sistema d'entrenamental que va anomenar "Contrologia". Durant la primera Guerra Mundial va ser capturat i empresonat. A la presó va intrenar als seus companys i als soldats que estaven lesionats. Acabada la Guerra va utilitzar el seu mètode amb ballarins amb gran èxit i el 1926 va obrir el seu estudi de Nova York, el qual segueix funcionant en l'actualitat.

 A la cita anterior es recull l'essència del mètode, basat en l'enfortiment
principalment de la zona mitjana o centre de poder (powerhouse), constituït
per la zona abdominal, la base de l'esquena i el sòl pèlvic, considerant a
aquesta estructura com la que suporta i reforça la resta del cos.


El mètode Pilates té com a punt de partida el moviment natural del cos humà, és un sistema de condicionament físic i mental que té com a objectiu potenciar el control sobre el nostre cos, el torna més flexible i resistent. Es potencia també la capacitat de concentració i es desenvolupa una major consciència corporal. Altres aspectes importants que es treballen en Pilates són la respiració, la fluïdesa i la precisió.


Tots el dimarts i dijous de 19,00h a 20, 15h
 

PREUS :

inscripcio ; 38€
 
42€/mes  1 dia per setmana
58€/mes  2 dies per setmana

                     

Instructora de Pilates  REBECA

Instructora de Pilates Matwork y Pilates con material durante más de 3 años en Colegios Públicos, Gimnasios, Ayuntamientos y Escuelas de Baile.
Diplomada en Pilates Suelo de Base, Pilates Suelo Avanzado y Fundamentos Biológicos de la Motricidad Humana por la FEDA (Federación Española de Aeróbic y Fitness). Diploma de Gimnasia en la especialidad de gimnasia aeróbica, Real Federación Española de Gimnasia, Vitoria. Curso de Anatomy Trains, Tomas Myers STOTT Pilates, Madrid.

Actualmente concluyendo la formación de Pilates Studio Máquinas con Polestar Certificación Internacional de Pilates otorgada por Polestar, Miami (USA).
                                
Carrera profesional de danza: becada por la Escuela Estatal de Ballet de Berlín (Alemania) y becada por la Escuela Argentina de Tango. Bailarina profesional de Tango Argentino, danza contemporánea, contact-improvisation, danza clásica, funky y modern-jazz en Alemania, Austria, España, Argentina e Italia. Profesora de baile, danza creativa, clases de estiramiento, funky-free style, modern jazz y Tango Argentino (13 años). Manager de proyectos artísticos y bailarina en Festivales Internacionales de danza. Formé parte de numerosas compañías.
Licenciada en Traducción e Interpretación (español, alemán e inglés) Universidad de Granada, becada para estudiar en Austria, Alemania e Inglaterra. Máster en Relaciones Internacionales, Bologna (Italia). Especialización en Cultura y Arte. Becada por la Universidad

Cursos de formación contínua en los métodos cuerpo-mente



No hay comentarios: