miércoles, 26 de enero de 2011

Taller especial per Sant Valentí - Risoteràpia


Taller Risoteràpia
Especial Sant Valentí




Aquest taller ofereix un espai per alliberar-se de la tensió de tota lasetmana i gaudir durant unes hores del present, del "aquí" i "ara". Através de jocs, moviment corporal i música ens connectarem ambl'alegria, la tendresa, la lleugeresa i la rialla sincera. Aquesta vivènciaens beneficia a nivell físic, emocional i mental.

La seva pràctica aconsegueix despertar en pocs minuts la capacitatde sentir, d'expressar, de desconnectar de les preocupacions, de deixarfluir la creativitat, de deixar anar i alliberar-se per un temps del controli l'estrès. Ens convida a desinhibir-nos, a trencar per un moment ambels patrons de comportaments amb què ens movem habitualment i unaoportunitat perquè el nostre cos s'expressi lliurement. És un breu tempsde viure en el present deixant de banda les preocupacions pel que engeneral, provoca en la persona una sensació de lleugeresa i descansdesprés de la realització del taller.

És una experiència molt divertida, màgica, amorosa, ideal percompartir amb la parella i un gran regal per oferir a la persona que estimes. Pots comprar la caixa per regalar on trobaràs, a mésd’altres sorpreses, el ticket* per participar en aquest taller.


Data: divendres, 11 de febrer de 20:00 a 22:00 h.


Preu: 20€


Ticket vàlid per a una persona


** Portar roba còmoda i mitjons blancs (d'ús exclusiu per a realitzar el taller)



No hay comentarios: